پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند

ترامپ: حماس باید به تعهد خود برای خلع سلاح عمل کند رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه کشور‌های عضو شورای صلح قصد اعزام هزاران سرباز برای شرکت در نیروی تثبیت غزه را دارند، مدعی شد که جنبش حماس باید به تعهد خود برای «خلع سلاح» عمل کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 15
کد خبر: ۳۰۱۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه یکشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «هیات صلح پتانسیل نامحدودی دارد. اکتبر گذشته، من طرحی برای پایان دائمی درگیری در غزه منتشر کردم و چشم‌انداز ما به اتفاق آرا توسط شورای امنیت سازمان ملل متحد تصویب شد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه تاکید کرد: «اندکی پس از آن، ما کمک‌های بشردوستانه را با سرعت بی‌سابقه‌ای تسهیل و آزادی هر اسیر زنده و مرده را تضمین کردیم. همین ماه گذشته، تعدادی از اعضای بنیانگذار برجسته در داووس سوئیس به من پیوستند تا تشکیل رسمی آن را جشن بگیرند و چشم‌انداز جسورانه‌ای را برای غیرنظامیان در غزه و سپس در نهایت فراتر از غزه یعنی صلح جهانی، ارائه دهند!»

ترامپ افزود: «در تاریخ ۱۹ فوریه ۲۰۲۶ (۳۰ بهمن ماه)، اعضای هیات صلح دوباره در موسسه صلح دونالد جی. ترامپ در واشنگتن دی‌سی به من ملحق خواهند شد، جایی که اعلام خواهیم کرد که کشور‌های عضو بیش از ۵ میلیارد دلار برای تلاش‌های بشردوستانه و بازسازی غزه متعهد شده‌اند و هزاران پرسنل را به نیروی بین‌المللی تثبیت و پلیس محلی برای حفظ امنیت و صلح برای غزه اختصاص داده‌اند.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پایان ادعا کرد: «از همه مهم‌تر، حماس باید به تعهد خود به خلع سلاح کامل و فوری پایبند باشد. هیات صلح، مهم‌ترین نهاد بین‌المللی در تاریخ خواهد بود و افتخار می‌کنم که به‌عنوان رئیس آن خدمت کنم.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار